Vine vara bine-mi pare, stau in casa la racoare


O vara destul de ciudata, nici nu stii la ce sa te mai astepti. Azi ploua, maine sunt peste 30 de grade afara. Temperaturile fluctueaza de la o zi la alta, iar dupa o zi de ploaie sa fie foarte cald nu este bine de loc. Mie personal imi este foare greu sa stau afara pe o astfe de vreme, de cum ies din casa, abia astept sa ajung acolo unde trebuie. Asa ca incerc sa petrec cat mai mult timp acasa, unde al meu aparat de aer conditionat imi creeaza atmosfera perfecta.

Este putin ciudat…atunci cand este iarna imi doresc sa fie vara, iar cand vine vara si vad cat de cald este si ca nu pot face nimic pe afara ziua, imi doresc sa fie iarna, sau cel putin sa fie mai racoare. Sau cel putin imi doream, pana anul acesta cand mi-am cumprat un aparat de aer conditonat de la Climatico. Acum, am in casa temperatura dorita iar aerul circula asa cum vreau eu, fie pe la picioare, fie la nivelul capului. Am ales acest aparat dupa ce am beneficiat de o consiliere destul de detaliata in ceea ce priveste alegerea aparatului dorit dar si de montaj autorizat oferit tot de cei de aici. Astfe, nu am mai fost nevoit sa apelez la o alta firma specializata si sa intocmesc alte documente.

Procesul de montaj aer conditonat nu a durat foarte mult, iar in scurt timp am putut sa testez noua achizitie. Montat in living, aparatul poate realiza o temperatura dorita si in bucatarie si in dormitor, daca las usa deschisa. Il pot programa cand sa functioneze si la ce parametri, asa ca, atunci cand sunt in drum sper casa, sa gasesc temperatura dorita atunci cand ajung. Daca va fi cazul sa am nevoie de ajutor, am la dispozitie echipa de suport tehnic, care ma va ajuta cu orice probleme tehnice. Numeroase avantaje oferite de aceasta firma, ca si cel de livrare rapida, care este nemaipomenit.

 


Previous Dieta Rina, o dieta minune in ziua de azi
Next Nevoia acuta de dezinfectie la spital