Voi face review-ri pentru produsele dupa FanCumparaturi.ro


review it

Prin acest articol doresc sa ma inscriu intr-un concurs unde 5 norocosi bloggeri vor primi cate un produs de la FanCumparaturi.ro si mai exact cate un router wireless pentru a-i alcatui un review.

Ma bucur enorm ca voi face asta deoarece ma pasioneaza tehnologia si chiar aveam de gand sa imi cumpar un router, cu ocazia asta mai scap si de o cheltuiala in plus iar poate cu timpul cei de la FanCumparaturi.ro vor trimite si alte produse, macar pentru a-le face un review.

Sa va spun intr-un rezumat ceva despre FanCumparaturi.ro, acesta este un magazin online deschis de curand si sper ca cu timpul acesta sa fie cat mai cunoscut, momentan nu sunt foarte multe produse de vanzare dar se vor mai adauga, acum gasiti produse electronice.

Deoarece FanCumparaturi a lansat in acelasi timp cu magazinul online si un program de afiliere pentru cei cu site-uri de nisa si pentru bloggeri acest magazin a inceput sa imi placa. Eu am folosit 1 banner pe un site nu tocmai de nisa si am deja in 2-3 zile 20 si ceva de lei, sistemul este diferit de ale celor de la emag deoarece aici esti platit si pentru afisarile pe care le-a avut acel banner nu doar pentru vanzarile efectuate prin intermediul sau Recent cei inscrisi in sistem au primit si 20 de lei cadou.

Cam atat despre FanCumparaturi, pe scurt e un magazin online cu o platforma de afliere ce promite multe. Sa vedem ce va urma, va recomand si voua ca bloggeri sa va inscrieti iar atunci cand faceti referire la un produs ce se afla pe site sa puteti pune un link de afiliat, nu stii de unde sare iepurele cu comisionul in brate. Va urma review-ul dar si alte articole, sa ne citim cu bine!


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Cum se astupa gropile in NewYork
Next Cum am luat azi nota 3 la limba romana