Voi unde cititi stirile ?


stiri de ultima ora

De ceva timp m-am obisnuit ca dimineata este sa aprind televizorul si sa caut prin canele de stiri ceva interesant apoi cand gasesc ceva ce ma intereseaza aprind calculatorul si sa vizitez site-urile salvate prin bookmark si reader pentru a fi la curent cu tot ce se intampla.

stiri online
Stiri 100%

Dupa parerea mea stirile sunt foarte importante, stirili livrate prin orice metoda fie televizor, ziar sau internet.  Pe internet imi plac in mare parte site-urile de stiri pe care posteaza diferiti tineri in special stirile din sport.

Stirile postate pe acest site sunt mult mai bune fata de celelalte site-uri de stiri sau ale ziarelor online, acolo toate au link  intre ele iar stirile sunt postate pe parti ceea ce imi displace foarte mult.  Pe mondocaffe.ro gastiti si diverse recomandari la tot felul de lucruri ce va trebuie in viata de zi cu zi.

Legat de stirile de la televizor am inceput sa urasc toate canele de stiri deoarece peste tot ori e aceeasi stire care se difuzeaza peste tot ori se repeta de la stirile de dimineata sau de seara trecuta si nu imi place sa vad/ascult ceea ce s-a dat deja.

Pana la urma tot stirile cititie pe internet sunt preferatele mele chiar si cele dupa facebook. Voi unde va cititi/ascultati stirile ?


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Achizitioneaza cuptoare cu microunde ieftine de pe tonis.ro!
Next Generatoarele de curent electric sunt la mare cautare!